Praktijk voor Mesologie van Nicoline Houdijk

Uw Mesoloog

Mijn naam is Nicoline Houdijk,

 

Ik ben sinds 1996 praktiserend mesoloog in verschillende praktijken. Sinds 1 november 2015 heb ik mijn praktijk tot mijn grote genoegen kunnen vestigen in de Zeestraat in Muiden. Naast mijn werk als Mesoloog ben ik vanaf 1998 werkzaam als docent Elektrofysiologische Diagnostiek en Casuïstiek aan de Academie voor Mesologie in Amsterdam. De combinatie van Mesoloog zijn en het docentschap geeft mij de mogelijkheid om scherp te blijven in mijn vak als therapeut en het genoegen te hebben om mensen op te leiden in dit geweldige beroep.

 

Bij mij was er al erg vroeg een onverklaarbare fascinatie voor natuurlijke geneeswijzen. Ik ben zeer regulier medisch opgeleid en ben werkzaam geweest als fysiotherapeut en in de farmaceutische industrie, maar het bleef bij mij altijd wringen dat ik nooit het waarom van een klacht kon vinden. Uiteindelijk heeft deze zoektocht mij op het pad van de Mesologie gebracht, een prachtig beroep, waarin de integratie van vele zienswijzen op gezondheid centraal staat.

 

 Tot op de dag van vandaag geeft het mij grote voldoening om mensen met chronische, onbegrepen en onbehandelbare klachten naar een beter leven te leiden.

 

 Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mesologie (NVVM) en ingeschreven in het Register Mesologie (RM). Ook ben ik aangesloten bij de RBCZ.

Foto van Nicoline Houdijk praktijk voor Mesologie Muiden

© 2016 Mesologiemuiden