Praktijk voor Mesologie van Nicoline Houdijk

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Het telefoonnummer is 0294-265510.

 

U kunt ook de voicemail inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Nadat u telefonisch een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een intakeformulier toegestuurd. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw klachten, wordt hierin gevraagd naar uw huidige klacht(en), medische voorgeschiedenis en andere gegevens die van belang kunnen zijn.

 

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Wel wordt u geadviseerd de huisarts of behandelend specialist op de hoogte te stellen van uw mesologische behandeling. Mesologie streeft naar een goede samenwerking met huisartsen, specialisten en andere disciplines in de gezondheidszorg.

 

Contact gegevens:

 

Praktijk voor Mesologie Muiden

Mesoloog: Nicoline Houdijk DM

Zeestraat 14

1398 BA Muiden

Tel: 0294-265510

 

 

 

Routebeschrijving:

 

Zowel vanuit de richting Almere, Amsterdam als Hilversum:

Neem op de A1 afslag Muiden. U rijdt het centrum van Muiden in over het eerste bruggetje. Tweede straat links is de Zeestraat. U vindt de praktijk op nr. 14 na 30 meter aan uw rechterzijde.

 

Links is een parkeerplaats voor vergunninghouders. U mag daar staan met een bezoekerspas. Deze kunt u in de praktijk ophalen.

 

Of bereken u route via google maps:

Mesologie

© 2016 Mesologiemuiden